B2B e-trgovina

DA LI JE VAŠA ONLINE PRODAVNICA SPREMNA?


S obzirom da se procenjuje da će globalni obim B2B e-trgovina dostići 20.9 biliona USD do 2027. godine, B2B kompanije širom sveta ponovo kalibrišu svoje strategije "odlaska do korisnika".
Od davanja obaveštenja o isporuci do pružanja informacija na lokalnim jezicima, postoje neki zaista jednostavni načini da optimizujete vaš website. Da li ste znali da 91% kupca B2B traži dostupne opcije isporuke pre nego što potvrde porudžbinu, a 46% prekida kupovinu kada naiđu na ograničene opcije isporuke? Postoji toliko prilika za rast - vaše je da ih iskoristite.

Naše globalno prisustvo, stručno poznavanje tržišta i jednostavne, brze i fleksibilne opcije isporuke znače da ćemo biti uz vas na svakom koraku.

Kontaktirajte naš tim već danas kako biste razgovarali o tome kako možemo da unapredimo vaš posao.


E-TRGOVINA TRANSFORMIŠE B2B


B2B svet prolazi kroz period intenzivne transformacije. Do 2025. godine 80% B2B prodajnih interakcija između dobavljača i kupaca odvijaće se digitalnim kanalima. Preuzmite belu knjigu o B2B E-trgovini, vrhunski vodič za online trgovinu.

PODELI

Twitter

LinedInGlobalno B2B tržište e-trgovine vrednovano je na 12,2 triliona američkih dolara u 2019. godini - to je preko šest puta više od B2C tržišta.
Tri glavna trenda u B2B e-trgovini

  1. Vertikalni model tržišta
    Vertikalna tržišta su specijalizovana i nude usluge sa dodatnom vrednošću. Veličina globalnog B2B tržišta ostavlja dovoljno prostora za uspon vertikalnih tržišta.
  2. MOBILNA B2B E-TRGOVINA
    Mobilna prodaja i marketing postaju sve važniji; Rastući značaj pametnih telefona u ciklusu kupovine B2B učinio je imperativom i za dobavljače i trgovcima da se prilagode.
  3. Personalizacija
    Personalizacija povećava iskustvo kupaca. Dobavljači sada koriste velike podatke prikupljene sa različitih dodirnih tačaka kako bi personalizovali iskustvo B2B kupovine.NISTE SIGURNI GDE DA ZAPOČNETE OPTIMIZACIJU VAŠE B2B E-TRGOVINE?


Rast digitalizacije menja tradicionalni B2B pristup i preduzeća uče iz B2C praksi u ovom novom dobu neposrednosti. Iskoristite neke od naših vrhunskih uvida u globalnu B2B e-trgovinu i saznajte kako nabolje prakse e-trgovina mogu da transformišu vaše poslovanje.

PODELI

Twitter

LinedIn


KAKO E-TRGOVINA TRANSFORMIŠE B2B


Rani pobednici u B2B segmentu su uspešno ugradili dokazana iskustva kupovine putem e-trgovine kako bi bili sigurni da su podešeni za uspeh na međunarodnom nivou. Preuzmite našu belu knjigu za sveobuhvatnije razumevanje kako da uskladite svoje poslovanje sa ovim praksama za uspeh.

PODELI

Twitter

LinedIn