Pametna integracija e-prodavnice

Elektronska rešenja

DHL Express čini dostavu jednostavnom i efikasnom za vlasnike naših naloga. Od onlajm portala koji je jednostavan za korišćenje do potpuno integrisanih poslovnih rešenja - rado ćemo razgovarati o pravom rešenju za vas.

POZDRAVITE MyDHL +

DHL Express slanje online je lako. Ovo rešenje omogućava vam da kreirate i upravljate svim svojim DHL Express pošiljkama sa jedne snažne online platforme, jednostavno se prijavite i kreirajte pošiljku. To znači da se sve od međunarodne isporuke do praćenja i zakazivanja kurira može uraditi u nekoliko klikova.

Prodajte svuda, šaljite sa jednog mesta

DHL Express Commerce integriše se sa najvećim platformama e-trgovine. Uključujući: Magento, Shopify, WooCommerce, Amazon, eBay i Etsy. Ovo omogućava potpuno automatizovano kreiranje pošiljke, što znači da porudžbinama vaših klijenata možete brzo i efikasno upravljati i otpremati ih bez ikakvih problema.

Pojačajte snagu uz API

Vaši interni sistemi potpuno integrisani sa DHL Express-om. API rešenje kombinuje prednosti DHL Express-a sa vašim internim procesima isporuke. Integrišući se u vaš website, povezuje se sa vašim postojećim porudžbinama, upravljanjem skladištem i drugim poslovnim softverskim sistemima kako bi vam pomogao da pokrenete efikasnije poslovanje.
Sa elektronskim aplikacijama možete imati koristi
Praćenje pošiljke

Vaše pošiljke možete pratiti na svakom koraku u realnom vremenu.

Isporuka na zahtev

Dajte svojim kupcima kontrolu nad njihovim isporukama pomoću opcija kao što je preuzimanje sa pogodne lokacije.

Uvoz i izvoz

Upravljajte izvozom i uvozom pošiljki sa jednog mesta.

Tačni troškovi isporuke

Izračunajte tačne troškove slanja unapred.

Zahtevi za kurirsku uslugu

Pojednostavite proces od početka do kraja i obradite zahteve za preuzimanjem putem kurira na jednom mestu.