Rast na međunarodnom nivou

DHL širom sveta

Adrian Dalsei, Larri Hillblom i Robert Linn - Tri ambiciozna preduzetnika iz San Franciska, osnovali su DHL 1969. godine. U početku su prevozili carinske dokumente vazdušnim putem. Ovo je dramatično smanjilo vreme carinjenja za kargo pošiljke. Prvi letovi su uglavnom saobraćali između San Franciska i Honolulua, mreža je kasnije proširena na sve krajeve sveta. Od 2013. godine DHL je globalni lider u oblasti međunarodnog ekspresnog transporta i logistike.

Super brza dostava širom sveta

DHL Express je dostupan svima koji žele brzo i lako da šalju i primaju vremenski kritične pošiljke. Ako imate pošiljku koja treba brzo da stigne negde drugde u svetu - po mogućnosti pre kraja radnog dana, izaberite DHL Express da biste bili sigurni u pouzdanu uslugu sa brzim tranzitnim vremenima.

Globalna mreža

Svako ko odabere DHL Express, siguran je u najbrže vreme tranzita, pouzdanu uslugu, mogućnost praćenja pošiljaka i lokalnu stručnost bilo gde u svetu. Kada koristite DHL Express, odlučujete se za najveću globalnu mrežu. Želite da pošaljete pošiljku na Daleki Istok? U Latinsku Ameriku? U Afriku? Naša globalna mreža - sa sortirnim centrima u Lajpcigu, Hong Kongu i Sinsinatiju - osiguravaju brzu povezanost sa više od 220 zemalja. Dugogodišnja stručnost DHL Express-a, odlični kontakti sa lokalnim carinskim i internim carinskim stručnjacima osiguravaju da vaša pošiljka brzo prođe kroz carinu i stigne na odredište pre kraja radnog dana.

Naša mreža

Šta god da je izazov, mi to možemo rešiti! Tim od 350.000 posvećenih stručnjaka će pronaći najbolje logističko rešenje za vaše poslovanje.